Onze Diensten

Aanmelden

Verpleging

Heeft u verpleegkundige zorg nodig na een ziekenhuisopname, een acute of chronische ziekte, of als gevolg van een handicap? Adhoc Zorg staat klaar voor u met een team specialisten. Ook houden wij uw gezondheid goed in de gaten. Daarnaast geven wij vrijblijvend advies over hoe u het beste om kunt gaan met uw ziekte en met de mogelijk ingrijpende verandering die deze met zich meebrengt. Gediplomeerde verzorgers en verpleegkundigen voorzien u van zorg thuis in o.a.:
  • Uitzetten of toedienen van medicijnen
  • Wondverzorging
  • Infuus aanleggen
  • Thuisbeademing

Begeleiding

Wanneer u het gevoel heeft dat u vastloopt met de praktische zaken in uw dagelijkse leven, zoals bijvoorbeeld het huishouden, de post, de administratie, maar ook in het contact met de buren, familie en instellingen, dan staat er een deskundig team van Adhoc Zorg klaar om u daarbij te helpen. Wij luisteren naar uw persoonlijk verhaal en horen graag aan waar u zoal tegen aanloopt. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om u zo goed mogelijk te begeleiden.

De begeleiding kan zeer divers zijn, denk aan:

  • Het organiseren van het huishouden
  • Structuur aanbrengen in uw leven
  • Ondersteuning bij uw administratie
  • Het leren omgaan met uw ziekte of beperking
  • Dagbesteding voor ouderen

Persoonlijke verzorging

Soms verloopt de dagelijkse routine niet meer zoals deze hoort te verlopen. Onderdelen in het leven zijn niet meer vanzelfsprekend en gaan niet meer zelfstandig. Het kan dan zijn dat u een helpende hand nodig heeft. Adhoc Zorg biedt u deze hulp bij alle persoonlijke verzorging. Hieronder vallen dagelijkse handelingen zoals: eten, aankleden, douchen, wassen en naar het toilet gaan. Naast persoonlijke hygiene en uiterlijke verzorging zijn er echter ook nog andere activiteiten die onder deze zorg vallen. Een uitgebreide lijst van activiteiten die hieronder vallen kunt u bij ons opvragen.

Stuur ons een bericht

Via de onderstaande contact formulier kunt u ons via email benaderen. Wij proberen zo snel mogelijk uw bericht te beantwoorden. Indien er vragen zijn over begeleiding, huishoudelijke hulp, verpleging of persoonlijke verzorging, kunt u ons ook bellen. Onze nummer staat op dit pagina en op de contact pagina vermeld.

Contactinformatie

Email: info@adhoc-zorg.nl