Over Ons

Adhoc Zorg beoogt haar cliƫnten thuiszorg te verlenen
op een unieke en persoonsgerichte wijze. 

 

Ons Verhaal

Adhoc Zorg beoogt haar clienten thuiszorg te verlenen op een unieke en persoonsgerichte wijze. De wensen van de client vormen het uitgangspunt van ons handelen. Adhoc Zorg ondersteunt clienten op een dusdanige wijze zodat de kwaliteit van leven kan blijven worden ervaren met als uiteindelijk doel daar waar mogelijk zelfredzaam te worden.

 

Onze filosofie

De filosofie van Adhoc Zorg is gebaseerd op de volgende drie kernwaarden:

Eigenaarschap

De client houdt de regie over de eigen wensen, de planning en tot op bepaalde hoogte de medewerkers. Daarnaast worden medewerkers van Adhoc Zorg er op getraind om tijdig te kunnen signaleren wanneer de behoefte verschuift en hierop te anticiperen.

Aandacht

Elke client dient te krijgen waar hij/zij recht op heeft. Dat betekent dat medewerkers wordt gevraagd de tijd te nemen om in de behoefte van de client te voorzien. De zorgverlening dient de client met een glimlach achter te laten.

Op maat

De te verlenen zorg is toegespitst op de wensen en behoeften van de client.

Wat wij doen

Adhoc Zorg vervult de behoefte van zorgbehoevende op unieke en persoonsgerichte wijze. Samen met onze verpleegkundigen stelt u een zorgplan waarin de voortgang goed gewaarborgd wordt. De kwaliteit van de zorg is een belangrijke standaard. Daarom zullen onze medewerkers u na iedere dienst vragen of u tevreden bent met de zorg die u ontvangt.

Stuur ons een bericht

Via de onderstaande contact formulier kunt u ons via email benaderen. Wij proberen zo snel mogelijk uw bericht te beantwoorden. Indien er vragen zijn over begeleiding, huishoudelijke hulp, verpleging of persoonlijke verzorging, kunt u ons ook bellen. Onze nummer staat op dit pagina en op de contact pagina vermeld.

Contactinformatie

Email: info@adhoc-zorg.nl